janusz_007, sopko 0,02 V to jak 0,02 promila - chyba przy takiej dawce jesteś jeszcze trzeźwy :diabelski_usmiech
skaczące obroty w oI
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
skaczące obroty w oI
ostatnio zauwazylem ze jak mam odpalone auto i stoie sobie to drgają mi obroty jak nie ruszam gazu delikatnie opadaja potem wracają do poprzedniego stanu. Czego to może być przyczyna i jakie powinny być obroty na postoju> silnik 1.8 20v agn 125kmAUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
-
u mnie w silniku 1.6 mam juz 200 tys i musze co miesiąc czyścic przepustnice niestety coraz większymi krokami nadchodzi konieczność jej wymiany
Komentarz
-
LuKaS łomża, jezeli delikatnie, tak do wychwycenia tylko na obrotomierzu - to chyba tttm, natomiast jezeli bardziej, tzn np podczas jazdy na luzie faluja nawet 500-1000, to zacznij od czyszczenia przepustnicy.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
nie delikatnie podczas postoju podczas jazdy jest oki
wsumie tez by sie moze przydało przepustnice przeczyszcić eh aku też miałem odłączany niedawno
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
u mnie zaczął się problem z obrotami przedwczoraj po wizycie w ASO...
mówili mi coś że mam słaby akumulator, radzili podładować - czyścili przepustnicę, nie pomogło straszą jej wymianą 1700
, mam przejechane 74 tys. km!!!
Komentarz
-
Jak miałes odłaczany aku to powinny sie najdalej po tygodniu uspokoic.U mnie bynajmniej tak było.Jaro
Komentarz
-
Czasami wuny jest tez komputer który ma problem we współpracy z przepustnica. Miałem taki przypadek, reset kompa pomógł;] Co ciekawe w O1 zalecany jest reset kompa po kazdej ingerencji w przepusmice by wszystko dobrze współgrało.
pzdrAdam
Komentarz
Komentarz